Skip to content
CIRCULAIR WATER: VOOR ONEINDIG HERGEBRUIK

Afvalwater ter plaatse zo goed zuiveren, dat het voor steeds meer toepassingen kan worden gebruikt. Dat is onze ambitie. Daarin werken we nauw samen met NIQO Systems, ons zusterbedrijf.

AkaNova is ontwikkelaar van een succesvol afvalwaterzuiveringsproces. De bewezen technologie is ruim 1.500 keer ingezet en staat bekend om de meetbare resultaten. NIQO Systems levert hiervoor de benodigde hardware met intelligente besturingstechniek. Dit systeem meet 24/7 belangrijke waarden en stuurt het zuiveringsproces automatisch bij.

SAMENWERKEN AAN VEILIG & CIRCULAIR WATER

WIJ HEBBEN ONZE EIGEN:

ONDERZOEKSFACILITEIT

PROCESTECHNOLOOG

BIOLOOG

DATA-ANALIST

VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

VOOR ELKE VRAAG EEN PASSENDE OPLOSSING.

Individuele oplossingen

IBA, de naam zegt het al: Individuele Behandeling Afvalwater, kan per huishouden worden ingezet. Bijvoorbeeld als je off the grid wilt wonen. Lees hier alles over de AkaNova IBA-methode.

Vervanging IBA

Is je bestaande IBA aan een update of verbetering toe? De AkaNova Retrofit is speciaal hiervoor ontworpen. Je huidige IBA-systeem of septic tanks krijgen een tweede leven met AkaNova Retrofit.

Wijkoplossingen

In diverse nieuwbouwprojecten is onze CBA (Centrale Behandeling Afvalwater) in gebruik. Dat betekent: één afvalzuiveringscentrale voor een hele straat. Zo kunnen kosten, werkwijze en expertise gedeeld worden. Naar de AkaNova CBA-methode.

Innovaties

Steeds schoner water is ons doel. Zo werken we aan een innovatief systeem om medicijnresidu’s te verwijderen. Ook ontwikkelen we op dit moment een nieuwe sensor die expliciet de waterkwaliteit meet.

CE GOEDGEKEURD

EIGEN PROCESTECHNOLOOG EN BIOLOOG IN DIENST

SENSORTECHNOLOGIE MEET 24/7 BELANGRIJKE WAARDEN

ONLINE ALARMERINGSSYSTEEM

DATA ÁLTIJD EN ÓVERAL BESCHIKBAAR

WETEN WELK SYSTEEM BIJ JOU PAST?

Back To Top