Skip to content
CIRCULAIR WATER: VOOR ONEINDIG HERGEBRUIK

EEN IBA-SYSTEEM VOOR IEDEREEN

Wil je in the middle of nowhere wonen waar geen riool is? Zoek je organische afvalwaterzuivering voor je minicamping? Of wil je van je septic tank af? Het IBA-systeem van AkaNova is de perfecte oplossing voor jou.

wat is IBA

Een IBA (Individuele Behandeling Afvalwater) zuivert huishoudelijk afvalwater op plaatsen waar geen riolering is. De zuivering werkt via bezinking en afbraak door bacteriën. AkaNova optimaliseert dit proces door toevoeging van beluchting en sensortechnologie. Dit proces is efficiënter, sneller en zuivert beter. En uiteraard CE goedgekeurd!

AKANOVA HEEFT
VERSCHILLENDE
MAATVOERINGEN:

TOT 4 PERSONEN

van 6 tot 8 personen

van 8 tot 12 personen

OF NOG GROTERE, MAATWERKOPLOSSINGEN

Werking IBA-systeem

In twee – vaak ondergronds – kunststof tanks vang je het afvalwater op. De zuivering start in de eerste tank en wordt daarna voortgezet in de tweede. Via intelligente sensortechnologie meten we continu de waterkwaliteit. Vanuit de tweede tank lozen we het gezuiverde water in het oppervlaktewater.

Gegarandeerde kwaliteit

NIQO Systems levert de besturingstechnologie rondom onze zuivering. Mede daardoor heeft ons IBA-systeem een langere levensduur en lager energieverbruik dan andere installaties. Komt het Akanova IBA-systeem aan het eind van zijn levenscyclus? Dan zijn alle componenten geschikt voor hergebruik. Erg duurzaam dus.

Goed om te weten!

Agressieve chemicaliën, zoals chloor en bleek, verstoren het zuiveringsproces. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen te koop.

Productsheet

Download hier de productsheet van de IBA-Compact

AKANOVA IS CE GOEDGEKEURD

SENSORTECHNIEK MEET 24/7 DE WATERKWALITEIT

2 JAAR GARANTIE OP NIQO SYSTEMS (VERLENGING MOGELIJK)

VOLLEDIG ORGANISCH PROCES, ZONDER CHEMICALIËN

ANGE LEVENSDUUR LAAG ENERGIEVERBRUIK

SYSTEEM STUURT AUTOMATISCH BIJ

DUURZAAM (HERGEBRUIK COMPONENTEN)

WETEN WELK SYSTEEM BIJ JOU PAST?

Back To Top