Skip to content
CIRCULAIR WATER: VOOR ONEINDIG HERGEBRUIK

WATER. EEN LEVENSADER MET VELE FUNCTIES EN VERSCHIJNINGSVORMEN. VAN VOEDING TOT TRANSPORTMIDDEL EN VAN LICHAAMSCEL TOT LEEFOMGEVING. WATER IS OVERAL. ZONDER SCHOON WATER IS LEVEN SIMPELWEG NIET MOGELIJK.

AKANOVA = NIEUW WATER

Water is ook de rode draad in de loopbaan van Ton Koekkoek, oprichter van AkaNova. Ton werkte onder meer in de internationale scheepvaart, de (brand)veiligheid en afvalverwerking. In de ambitie voor circulair water komen zijn werkervaring met water, veiligheid en afval samen. Immers: AkaNova zuivert afvalwater en maakt veilig hergebruik mogelijk.

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1999 ontwikkelt, levert, installeert én monitort AkaNova afvalwaterzuiveringssystemen voor huizen. Dit kan centraal op buurt- en straatniveau of individueel per woning. Op alle locaties waar riolering niet mogelijk of wenselijk is.

DE AKANOVA METHODE

OPTIMAAL GEZUIVERD WATER

WEINIG ONDERHOUD

LAGE MILIEUBELASTING

NIQO Systems

Inmiddels werken we met een team van specialisten aan het continu schoner maken van afvalwater. Onze ambitie? Afvalwater zo zuiveren dat het voor steeds meer toepassingen mogelijk is. Daarin werken we nauw samen met NIQO Systems, ons zusterbedrijf. NIQO Systems levert de intelligente besturingstechniek die wij inzetten voor onze afvalwaterzuiveringsmethode. Samen werken we elke dag met veel enthousiasme aan circulair water. Voor oneindig hergebruik.

MEER WETEN? >

Wil je meer informatie over onze aanpak?
Of heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan?

Back To Top